intergas cv ketels - Een overzicht

U dan ook wilt een nieuwe cv-ketel aanschaffen welke zuinig is en de woning aardig verwarmt. De temperatuur en de druk waarmee dit water uit uw kraan stroomt dien goed bestaan.

De ingevoerde Kadaster webservice gebruikersnaam en/ofwel trefwoord zijn niet juist, neem contact op met de klantenservice.

Prima uiteraard voor een éénsgezinswoning of groot appartement. De HRE 28/24 krijgt dit namelijk gemakkelijk opgeward. En hier pluk je de vruchten aangaande met comfortabele warmte in huis en al dit warmwater gemak het deze cv-ketel meebrengt.

Super snel warm drinkwater een warme douchecabine. Snel ons geriefelijk warm huis. Het allemaal met zuinigheid zo hoog geoorloofd in dit vaandel.

Om u beter betreffende dienst te kunnen bestaan vervaardigd Warmteservice toepassing over cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik aangaande deze cookies.

Krijg nu een voor niets verlichting- ofwel ventilatiepakket of een contante korting voor een actie cv-ketel.

Een ketel oogt betreffende binnen een weinig gemakkelijk. Een brok aluminium met ons rookgasventilator en ons gasblok. De werking kan zijn desalniettemin formidabel. Zoveel warm water uit zo'n klein kastje.

U dan ook wilt ons nieuwe cv-ketel aanschaffen die zuinig kan zijn en uw woning aangenaam verwarmt. Een temperatuur en de druk waarmee het mineraalwater uit uw kraan stroomt moet juist bestaan.

Daar zit een genoeg check here warmtewisselaar in de rookgasafvoer teneinde efficiënter warm kraanwater te maken. Het is de CW5-variant, Intergas denk binnenkort ook ons CW4 en CW3 aangaande de Xtreme uit te bezorgen.

Een Intergas Prestige is de koning bij een ketels. Een traploos modulerende ketel reageert vanzelf op je warmtebehoefte. Daarnaast bevat het unieke Quickfil systeem ons voorraadboiler het borg staat voor ongelimiteerde hoeveelheden warmwater. 

Een CW waarde staat vanwege comfort warmwater, hoe beter deze waarde, hoe verdere liters lauw drinkwater per minuut mag melden.

Zo verder voor voordelige onderdelen vanwege CV-ketels bent u bij het juiste perfecte adres. We hebben complete aansluitsets en CV-leidingen. Daarenboven leveren we in ons werkdag en bezorgen voor niets.

Behalve die beproefde wisselaar is in een Intergas Xtreme toepassen geschapen betreffende ons 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het apparaat waarmee een verbrandingsgassen alsnog nader afgekoeld geraken.

Al die HReco CV-ketels van Intergas bestaan voorzien aangaande ons energiezuinige A-label pomp. Door de zelflerende eco-functie is dit energieverbruik verder beperkt, omdat de warmhoudfunctie betreffende een warmwatervoorziening automatisch in – of uit is geschakeld.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “intergas cv ketels - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar